News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

LEACURI NATURALE PENTRU DURERILE DE DINTI LEACURI NATURALE PENTRU DURERILE DE DINTI
Please follow and like us:
Pin Share

E noapte şi te-a apucat o mare durere de măsea? Stomatologul nu te poate ajuta şi nici măcar un farmacist? Iată câteva remedii naturiste cu care poţi scăpa, măcar pentru puţin timp, de această problemă.

Leacuri naturale pentru durerile de dinţi – Condimente

 

Uleiul de cuişoare reuşeşte să calmeze durerile de dinţi (conţine eugenol, compus chimic care funcţionează ca un anestezic local). Pune puţin ulei de cuişoare direct pe dintele cu problema şi ai să simţi efectul imediat. Acelaşi efect anestezic poate fi obţinut de la cuişoarele întregi. Pune câteva cuişoare în gură, lasă-le să se îmbibe puţin până când se înmoaie, strânge puţin între molarii nedureroşi pentru a elibera uleiurile din ele şi apoi ţine-le pe dintele dureros maximum 30 de minute. Dacă nu ai la îndemână cuişoare, poţi face o pastă din pudră de ghimbir cu ardei iute. Se amestecă ingredientele, se adaugă câteva picături de apă pentru a se forma o pastă şi se aplică doar pe dintele dureros, întrucât poate irita gingiile.

Leacuri naturale pentru durerile de dinţi – Gheaţa

 

Pune un cub de gheaţă într-o pungă de plastic, înfăşoară punga cu o cârpă subţire şi ţine-l timp de 15 minute pe dintele dureros, pentru a anestezia nervii.

 

Leacuri naturale pentru durerile de dinţi – Presopunctura

 

Folosindu-te de degetul mare, apasă punctul de pe dosul mâinii stângi unde se întâlnesc degetul mare şi arătătorul. Aplică presiune în acest

loc timp de două minute şi astfel vei ajuta la declanşarea eliberării de endorfine, aşa-numiţii “hormoni ai plăcerii” din creier, care vor ameliora senzaţia de durere, conform www.csid.ro.

Sursa: click.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *