News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Conservatoarea Lia Ardelean şi-a depus marţi după-amiază candidatura la funcţia de primar al Aradului, alături de echipa USL pentru Consiliul Local municipal. „Municipiul Arad are nevoie de o alternativă, de un primar onest, de o administraţie care nu este pusă pe căpătuială. Comunitatea noastră trebuie condusă de oameni care nu-şi propun să se îmbogăţească în patru ani de mandat. Avem nevoie de un primar prezent în cartiere, de un primar preocupat de oraşul nostru, nu de protejarea unor interese personale”, a apreciat Lia Ardelean într-un comunicat de presă.

Lia Ardelean a menţionat că este onorată să conducă echipa de consilieri locali ai USL, formată din oameni competenţi, nepătaţi şi buni profesionişti. „Aradul are nevoie de o Primărie condusă de un primar integru, eu fiind garantul unei administraţii locale fără corupţie. Cu modestie şi responsabilitate, consider că mă număr printre arădenii corecţi în afaceri şi în politică, voi rămâne la fel şi în administraţie!”, a subliniat candidatul USL la Primăria Arad.

Lia Ardelean a mai adăugat că programul echipei USL pentru Primăria şi Consiliul Local al municipiului Arad va fi supus dezbaterii publice. „Voi pune mare preţ pe consultarea tuturor arădenilor, voi ţine cont de nevoile şi priorităţile fiecăruia, în vederea îmbunătăţirii programului meu şi al întregii echipe USL pe care am onoarea să o conduc în alegerile locale din 10 iunie, pentru administrarea Aradului şi creşterea nivelului de trai al arădenilor. Obiectivul meu principal este o relaţie cu cetăţenii bazată pe încredere, transparenţă şi bun simţ. Bun simţ înseamnă să promiţi ceea se poate realiza. Bun simţ înseamnă obţinerea consimţământului oamenilor pentru toate proiectele importante. Bun simţ înseamnă să nu pretinzi, ca administraţie de la cetăţeni, mai mult decât pot ei să ofere. Bun simţ înseamnă să stabileşti obiectivele administraţiei locale în funcţie de priorităţile cetăţenilor. Bun simţ înseamnă să înţelegi că Aradul este şi va rămâne întotdeauna al arădenilor, nu al primarului. Am fost, sunt şi voi rămâne aproape de oameni”, a conchis Lia Ardelean.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *