News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Candidatul USL la Primăria municipiului Arad, Lia Ardelean, a fost prezentată sâmbătă în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Conservator, alături de ceilalţi patru candidaţi ai formaţiunii la alegerile locale din 10 iunie. În discursul său, Lia Ardelean a subliniat că a ales să candideze la Primăria municipiului Arad pentru a oferi „o alternativă de bun simţ arădenilor”, dar şi pentru „a da startul încheierii dominaţiei portocalii din Arad”.

„Am ales candidatura cu speranţa că va fi bine primită de către arădeni, iar primele semnale au fost încurajatoare.

Uniunea Social-Liberală s-a constituit într-o formulă politică potrivită şi necesară pentru o schimbarea radicală a modului în care este guvernată România. Este clar pentru majoritatea românilor că în acest moment ne îndreptăm într-o direcţie radical greşită, iar guvernarea a eşuat şi trebuie redresată. Trebuie să dăm un semnal al schimbării şi din Arad, unde administraţia portocalie a adus oamenii în pragul disperării. Nu va fi deloc uşor, dar am încredere că vom reuşi”, a punctat Lia Ardelean în discursul rostit în faţa celor peste 1.700 de delegaţi ai Congresului Extraordinar al PC.

Candidatul conservartor a mai precizat că „Aradul are nevoie de o administraţie care să fie condusă de un primar integru”, iar obiectivele sale sunt administrarea transparentă şi corectă a Aradului şi creşterea nivelului de trai al arădenilor. „Aradul are nevoie de un primar onest, de o administraţie care nu este pusă pe căpătuială, comunitatea noastră trebuie condusă de oameni care nu-şi propun să se îmbogăţească în patru ani de mandat. Mă număr printre arădenii oneşti, am fost corectă în afaceri şi în politică, voi rămâne la fel şi în administraţie!”, a afirmat Lia Ardelean.

„Primul obiectiv este o relaţie cu cetăţenii bazată pe bun simţ. Bun simţ înseamnă să promiţi ce se poate realiza. Bun simţ reprezintă obţinerea consimţământului oamenilor pentru ceea ce vrei să faci, pentru că Aradul este al arădenilor, nu al primarului. Bun simţ înseamnă să nu pretinzi, ca administraţie de la cetăţeni, mai mult decât pot ei să ofere. Bun simţ înseamnă să stabileşti obiectivele administraţiei locale în funcţie de priorităţile cetăţenilor. Municipiul Arad are nevoie de o alternativă de bun simţ. Închei anunţându-vă că, astăzi, aici, dăm împreună startul încheierii dominaţiei portocalii din Arad. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a încheiat Lia Ardelean.

În finalul manifestărilor partidelor componente ale USL de sâmbătă din Capitală, Lia Ardelean a fost felicitată de foştii premieri ai României, Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu, care au încredinţat-o de susţinerea lor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *