News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Liderii Organizaţiei Municipale PNL Arad şi-au exprimat marţi îngrijorarea în ceea ce priveşte trecerea spitalelor la administraţiile publice locale, îngrijorare împărtăşită şi de edilii localităţilor care s-au pricopsit pe cap cu unităţile sanitare.
„Trecerea spitalelor de la minister la administraţia locală, neînsoţită de un pachet de măsuri care să ducă la o creşetere a finanţării spitalelor, nu va duce nicăieri. Simpla trecerea a spitalelor nu face decât ca fondurile să nu mai vină direct de la Ministerul Sănătăţii, ci vor trece de la minister prin consiliile locale şi judeţene până să ajungă la spitale”, a spus Vasile Man, secretarul coordonator al PNL Arad. Acesta s-a referit apoi şi la reducerea de paturi operată în unităţile sanitare la nivel judeţean. „Reducerea cu 198 de paturi operată la nivelul judeţului Arad nu va rezolva problema finanţărilor ci va duce la o imposibilitate de a se interna a multor bolnavi şi va scădea valoarea banilor încasaţi pentru fiecare caz rezolvat”, a spus Vasile Man. Acesta şi vicepreşedintele Antoanela Naaji au atras atenţia că în viitorul apropiat va emigra şi ceea ce a mai rămas din elita medicinei, atât la nivel local cât şi la nivel naţional.
{source}
<object width=”560″ height=”340″ id=”lsplayer” classid=”clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000″><param name=”movie” value=”http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=newsarad&clip=flv_40759e70-fef8-4f0c-bd56-216c2c4a84af&autoPlay=false&mute=false”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><embed name=”lsplayer” wmode=”transparent” src=”http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=newsarad&clip=flv_40759e70-fef8-4f0c-bd56-216c2c4a84af&autoPlay=false&mute=false” width=”560″ height=”340″ allowScriptAccess=”always” allowFullScreen=”true” type=”application/x-shockwave-flash”></embed></object><div style=”font-size: 11px;padding-top:10px;text-align:center;width:560px”>Watch <a href=”http://www.livestream.com/?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks” title=”live streaming video”>live streaming video</a> from <a href=”http://www.livestream.com/newsarad?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks” title=”Watch newsarad at livestream.com”>newsarad</a> at livestream.com</div>
{/source}

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *