News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Licitație adjudecată pentru refacerea gazonului Arenei Francisc Neuman Licitație adjudecată pentru refacerea gazonului Arenei Francisc Neuman
Please follow and like us:
Pin Share

S.C. SPORTS FIELDS S.R.L. a fost desemnată câștigătoarea licitației având ca obiect servicii de proiectare tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Refacere si reabilitare gazon- Stadionul Francisc Neuman, Arad”, licitație demarată în luna mai de către societatea Recons.

Valoarea estimată totală pentru realizarea acestui obiectiv a fost de 9.408.143 lei fără TVA, iar cea ofertată este de 8.817.296 lei fără TVA.

Valoarea totală a ofertei este compusă din următoarele valori::

– valoarea serviciilor de proiectare și asistență tehnică este  de 215.000 lei, fără TVA.

– valoarea lucrărilor de execuție:  8.602.296 lei, la care se adaugă TVA.

Durata contractului este de maxim 3 luni pentru serviciile de proiectare și maxim 5 luni pentru execuție, la care se adaugă 1 lună pentru întreținerea suprafeței.

Termenul de depunere a ofertelor a fost 14.06.2023 fiind depuse 2 oferte, după cum urmează:
1. S.C. SPORTS FIELDS S.R.L.

  1. S.C. UNICOMP S.A.

În ceea ce privește lucrările ce urmează să fie executate amintim: refacerea sistemelor de drenaj și degivrare, a substratului de bază, a celui de cultură și a sistemului de irigații. De abia după finalizarea acestor lucrări se va monta gazonul hibrid (mix între gazon natural și gazon artificial).

Tot cu această ocazie vor fi achiziționate  și echipamente și utilaje de întreținere a suprafeței de joc (Sisteme lămpi UV, ventilatoare de aer cu umidificare, mașini de tuns iarba cu cuțite elicoidale, aerare, etc.).

Printre proiectele realizate de către ofertantul câștigător se număra: lucrările de amenajare a gazonului pentru ”Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf și cele pentru Stadionul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Craiova.

În urma acestei investiții gazonul Arenei Francisc Neuman va fi refăcut la standarde UEFA și FRF.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *