News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Liciuchiciu Web Design SRL, a șasea cea mai mare companie IT din țară, lansează token-urile Arsenie Liciuchiciu Web Design SRL, a șasea cea mai mare companie IT din țară, lansează token-urile Arsenie
Please follow and like us:
Pin Share

Compania orădeană Liciuchiciu Web Design SRL, titularul resurselor de marcă Arsenie Boca, a lansat un share digital a activelor de marcă evaluate la peste 220 milioane de euro. Astfel, un token Arsenie costă 5500 Ron plus TVA și sunt în număr limitat de 200 400,00 /buc.

Cu o cifră de afaceri de peste 300 milione de euro în ultimii 3 ani, Liciuchicu Web Design SRL are o experiență dovedită în crearea de produse de top și personalizate pentru toate clasele de active. Compania anunță cea mai mare inovație în materie de proprietate intelectuală, adoptând o abordare unică pentru furnizarea de repere strategice care îi ajută pe participanții de pe piață să își răspundă nevoilor în evoluție.

„Universul instrumentelor eligibile din cadrul ecosistemului cuprind drepturi de proprietate intelectuală, respectiv produse structurate care sunt cercetate și întreținute individual de o echipă dedicată de specialiști în domeniu din cadrul „Big Four” pentru a ne asigura că valorile mobiliare sunt revizuite și etichetate rapid și corespunzător, folosind tehnologiile extinse de colectare și procesare a datelor.

Toate valorile mobiliare, respectiv activele necorporale sunt revizuite în continu pentru a ne asigura robustețea și sustenabilitatea proiectelor iar platforma ajută colaboratorii și clienții să abordeze inițiative durabile din toate clasele de active promovate din ecosistemul highflowtrade.com. Prin lansarea platformei highflowtrade.com, clienții vor beneficia, de asemenea, de transparență în documentația de bază a oportunităților de dezvoltare, cum ar fi utilizarea alocării veniturilor către categoriile și subcategorii de proiecte. Obiectivele de dezvoltare durabilă oferă o integrare mai simplă în fluxurile de lucru de gestionare a portofoliilor, inclusiv pentru performanță și atribuire, precum și a acelora care se confruntă cu un potențial de excludere. De acum înainte, clienții vor beneficia, de asemenea, de o mai bună transparență în documentația de bază a oportunităților de dezvoltare, cum ar fi utilizarea alocării veniturilor către categoriile și subcategorii de proiecte și asocieri. Un portofoliu mare de active necorporale sunt acum disponibile pentru benchmarking, alocare de active și crearea de produse.” a declarat, Diana Talpoș, CEO al Liciuchiciu Web Design SRL.

Compania ajută clienții să utilizeze datele de benchmarking pentru a explora conceptele alternative de proiectare și metodologiile de achiziție și schimb de share-uri și asset-uri digitale, fiind totodată și o mare oportunitate pentru schimbul de idei și crearea de rețele. Prin urmare, exercițiul de evaluare comparativă vizează numai abordări interne validate conform celor mai bune practici astfel, fiecare portofoliu maturează pe durata exercițiului de analiză comparativă.

„Platforma a fost creată în parteneriat cu Igate Network SRL care gestionează comenzile, obiectivul principal fiind cel de a oferi mai multe aplicații de conectivitate numite „Gateway-uri”, care oferă conectivitate directă la schimburile utilizate de diverse sisteme de gestionare a activelor și a comenzilor și a execuției bazate pe terminal oferind de asemenea, un flux între ele prin gateway-uri de conectivitate, care includ diverse protocoale de schimb native.

În afară de asta, fiind co-dezvoltator și proprietarul bibliotecilor de infrastructură care vor ajuta la dezvoltarea unui nou gateway de conectivitate, este responsabil și pentru eliminarea nuanțelor protocolului unui loc de tranzacționare, menținând în același timp un protocol standardizat pentru modulele din platformă cu care să se integreze pentru indicatori tehnici și diferite instrumente de analiză și a API-ului de specificații care conturează acordurile și specificațiile mesajelor pentru conectarea produselor și clienților într-o zonă care se concentrează mai mult pe latența scăzută și acuratețea ridicată.

Ne străduim să surprindem atât tendințele pieței pe termen scurt, cât și pe termen lung cu ofertele noastre de francize sustenabile și un set divers de active pentru a satisface nevoile variate ale comunității care explorează această piață în creștere. Platforma highflowtrade.com facilitează oricărei persoane juridice din Uniunea Europeană achiziția și schimbul de active digitale din ecosistemul platformei la costuri infime. ” Diana Talpoș.

Printre altele, prin intermediul platformei clienții pot personaliza pentru a satisface nevoile specifice individuale excluderi specifice, de reglementare, ori ponderi specifice sectorului în care activează.

Clienții pot accesa activele disponibile pe terminalul highflowtrade care oferă o abordare independentă și transparentă achitând o taxă modică de 11.900 RON/an.

Prin platforma highflowtrade.com, clienții au acces la o gamă cuprinzătoare de date de încredere și tehnologie de încredere pentru calcule, analize și automatizare a fluxului de lucru, împreună cu capabilități de distribuție care pot ajuta la amplificarea vizibilității activelor furnizorilor platformei.

Echipe mici de specialiști au construit și optimizeaza în continuu sistemul de management al comenzilor din partea de cumpărare și facilitează conexiunea de tranzacționare între clienții, sistemele interne de management al comenzilor/sistemele de management al execuției și locurile de administrare, gestionare și  de schimb al activelor disponibile pe platformă și dezvoltă produse care oferă soluții complete cu mai multe active pentru partea de vânzare, care acoperă toate fluxurile de lucru de tranzacționare în front-office și vânzări și schimb. Totodată platforma ajută la conectarea comunităților influente din ecosistemul antreprenorial prin soluții tehnologice fiabile care le permit clienților să ia decizii mai informate și să favorizeze activitățile specifice legate de activele necorporale oferite prin intermediul platformei.

„Lucrăm la mai multe îmbunătățiri cum ar fi, crearea și gestionarea regulilor de reglementare care sunt evaluate în mai multe puncte ale ciclului de viață al comerțului, construirea unei soluții care să permită utilizarea de sine stătătoare a sistemului nostru de conformitate și crearea unui cadru transparent, eficient și corect pentru gestionarea fluxului de lucru pentru clienți.

Lucrăm, de asemenea, la automatizare și la câteva alte inițiative de produse care îi ajută pe managerii de portofoliu, comercianții și ofițerii de conformitate să folosească tehnologie de ultimă oră pentru a-și gestiona activele, la creșterea și la scalarea highflowtrade.com într-o soluție de ultimă oră pentru cele mai mari firme deținătoare de active necorporale. Software-ul pe care îl creăm trebuie să răspundă nevoilor unora dintre cei mai mari proprietari de active necorporale, care necesită sofisticare a fluxului de lucru, toleranță la erori, debit mare și latență scăzută, reducând în același timp, timpul de lansare pe piață.

Pentru a rezolva acest lucru, urmăm un proces de proiectare structurat, care pune accent pe calitate și testare, urmând în același timp o metodologie de dezvoltare sustenabilă a infrastructurii softwareului, prin construirea sistemelor complexe, scalabile dar în același timp păstrarea fluxurilor rapide și dinamice. Pe măsură ce creștem sustenabilitatea infrastructurii ecosistemului digital al platformei aceasta va continua să joace un rol important în expansiunea noastră din diferite domenii ale grupului nostru de inginerie comercială și analiză” a adăugat Diana Talpoș.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *