News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Candidatul USL la Primăria municipiului Arad, Lia Ardelean, a votat dimineaţă în Secţia nr. 53 din cartierul natal Gai, însoţită şi de fiul ei Mihai. Lia Ardelean şi-a exprimat opţiunea pentru schimbarea actualei conduceri administrative a Aradului, declarându-se optimistă în legătură cu prezenţa la urne a arădenilor. „Am votat pentru bunăstarea arădenilor, pentru schimbare, pentru ca Aradul să fie într-adevăr oraşul în care merită să trăieşti. Aradul trebuie să fie în rând cu ţara, nu să rămână o insulă verde-portocalie într-un ocean tricolor. Le mulţumesc arădenilor care deja au votat şi îi rog pe toţi cetăţenii să îşi exprime opţiunea constituţională pe care o au o dată la patru ani. Arădeni, nu vă risipiţi voturile!”, a declarat Lia Ardelean la ieşirea din secţia de votare.

Co-preşedintele USL Arad, Dorel Căprar a spus la ieşirea din secţia de vot că votează pentru a schimba în bine viaţa oamenilor. „Am votat cu gândul la viitor şi la copiii noştri, pentru o administraţie care să lucreze în interesul oamenilor, pentru o administraţie care va lupta împotriva corupţiei şi va face lucruri bune pentru cetăţeni. Am votat pentru o administraţie care nu va fura banii publici, ci îi va folosi cumpătat, în interesul cetăţenilor. Îi îndemn pe arădeni să iasă la vot, să nu îi lase pe alţii să decidă pentru ei” a spus Dorel Căprar.

Florin Galiş, co-preşedinte al Organizaţiei Municipale USL, a declarat la ieşirea din secţia de votare: „am votat pentru ca Aradul să se racordeze la trendul majoritar politic din ţară. De asemenea, am votat pentru a administraţie care, atunci când vom vorbi despre realizări, să nu mai le asociem cu hoţia, din ciclul «a furat dar totuşi a făcut ceva»”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *