News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Liderul UTA începe returul de Ziua Naţională, la Călăraşi Liderul UTA începe returul de Ziua Naţională, la Călăraşi
Please follow and like us:
Pin Share

Odată arhivat turul de campionat, UTA vrea să îşi ia viteză şi din retur, pentru a ierna tot prima în Liga a II-a. Mai sunt două meciuri în acest an, iar „alb-roşii” vor să scoată maximul posibil! Proxima partidă e cea de duminică, ora 13 (Digi, Telekom), de la Călăraşi, unde liderul campionatului nu va avea chiar o misiune uşoară. Dunărea lui Cristi Pustai e în revenire de formă, iar după ce miercuri a ţinut în şah Rapidul, vrea să îi facă viaţa grea şi „Bătrânei Doamne”. UTA nu a mai câștigat de mult timp în deplasare, iar momentul e numai bun pentru a obţine o nouă victorie.

Nu va juca Moise, suspendat, dar Laszlo Balint are destule soluţii pe bancă, pentru a-l înlocui. Îmbucurătoare e şi forma bună a juniorilor, care îi oferă antrenorului alternative pentru un prim „11” cât mai eficient. „O deplasare lungă și dificilă, dar e important este să menținem acest parcurs pozitiv și să scoatem cât mai mult. Toate echipele se motivează suplimentar cu noi, mai ales că suntem pe primul loc. Dar am demonstrat că suntem uniți și puternici. Mi-ar place să scoatem, duminică, mai mult decât în ultimele deplasări”, spune Laszlo Balint.

Meciul dintre Dunărea Călărași și UTA este programat duminică, ora 13 și va fi televizat pe Digi Sport şi Telekom Sport. În clasament, UTA e lider, cu 38 de puncte, la patru distanță de CS Mioveni și la șase de Rapid.

Liga a II-a, etapa a 20-a: (prima a returului):

Mioveni – ASU Poli, sâmbătă, ora 11

Snagov – Viitorul Tg. Jiu, sâmbătă, ora 11

Ripensia – FC Argeș, sâmbătă, ora 11

Csikszereda – Buzău, sâmbătă, ora 11

Farul – Rapid, sâmbătă, ora 13

U Cluj – Reșița, sâmbătă, ora 15

Pandurii Tg. Jiu – Turris, sâmbătă, ora 17

Călărași – UTA, duminică, ora 13

Petrolul – Metaloglobus, luni, ora 18

Chiajna va sta.

Clasamentul turului

 

Facebook Comments

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *