News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Lidl lansează o nouă gamă de styling, cu licență Paris Hilton Lidl lansează o nouă gamă de styling, cu licență Paris Hilton
Please follow and like us:
Pin Share

Pentru styling pe gustul tău, începând de miercuri, 21 decembrie, la Lidl vei găsi produsele cu licență Paris Hilton, care te vor ajuta să arăți impecabil zi de zi.

Cu încălzire rapidă, placa de păr (79.99 lei) te va ajuta să obții un păr drept, natural, în doar câteva minute. Este dotată cu un strat de ceramică și trepte de temperatură variabilă, între 100°-180°, pentru a proteja firul de păr, cât și cu articulație rotativă 360°, care va simplifica procesul de îndreptare.

Dacă preferi o coafură simplă, cu mult volum, alege peria de păr rotativă cu aer cald (99.99 lei). Cu funcție de ionizare integrată, peria are 2 accesorii interschimbabile și treaptă de aer rece. În plus, aceasta are protecție automată împotriva supraîncălzirii, pentru o utilizare sigură.

Pentru doamnele care preferă un styling clasic, în colecția cu licență Paris Hilton sunt disponibile cinci modele de perie de păr (9.99 lei), cât și o perie cu funcție de ionizare (49.99 lei). Aceasta va reduce electrizarea părului în timpul pieptănării, iar părul va fi mai lucios și mătăsos, la fiecare periere.

Dacă îți dorești o coafură cu bucle, poți opta pentru ondulatorul (49.99 lei) cu încălzire rapidă și diametrul de 25 milimetri. În plus, la Lidl vei găsi și ondulatorul multifuncțional (74.99 lei), cu șapte accesorii interschimbabile: placă de întins, placă de creponat, ondulator mare, ondulator mic, ondulator plat, accesoriu spiralat și accesoriu perie.

Începând cu 21 decembrie, vino la Lidl și bucură-te de coafura dorită cu noua gamă de styling, cu licență Paris Hilton!  

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

www.catalog.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *