News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Lili Sandu vrea să se întoarcă în America Lili Sandu vrea să se întoarcă în America
Please follow and like us:
Pin Share

Lili Sandu și Silviu Țolu au în plan să se căsătorească anul viitor. Apoi, vedeta de televiziune se vede devenind mamă și… locuind în America, țară care i-a fost casă mulți ani și în care s-ar cam întoarce, că-i e dor.

Lili Sandu a locuit ani buni în SUA, unde a făcut cursuri de actorie și de nutriție. A păstrat legătura cu toți cei pe care i-a cunoscut în acea perioadă și are de gând, pe viitor, să se întoarcă la locurile și oamenii de acolo, pentru că-i sunt dragi și îi e dor de ei. Însă pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să-și convingă logodnicul.

„O parte din sufletul meu a rămas acolo, pentru că au fost șapte ani superbi. M-am simțit foarte bine și am prieteni acolo. Per total, vibe-ul ăla din California cred că mi se potrivește foarte bine. Mai trebuie să mai muncesc un pic cu Silviu, ca să-l conving. La un moment dat, când vom avea o familie, poate o să ne mutăm în zona aia”, a mărturisit, pentru Libertatea, Lili Sandu.

Dacă Silviu nu se va lăsa convins, Lili va apela la planul b și va pune presiune pe logodnicul ei să-și petreacă măcar vacanțele în America. Într-un fel, asta s-ar potrivi mai bine cu felul ei de-a fi. „Eu sunt un nomad, așa îmi place să mă numesc, niciodată nu am simțit că aparțin unui loc și atunci, nu știu dacă vom locui permanent acolo sau dacă doar vom avea o casă de vacanță. Însă e bine să visăm cu ochii deschiși”, a explicat ea.
Sursa: libertatea.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *