News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

LIVIU VARCIU, DECLARATII – BOMBA DESPRE DIANA MUNTEANU: „MI-A PLACUT FOARTE MULT”! LIVIU VARCIU, DECLARATII – BOMBA DESPRE DIANA MUNTEANU: „MI-A PLACUT FOARTE MULT”!
Please follow and like us:

Liviu Vârciu este un artist îndrăgit de la noi care va reveni în calitate de concurent în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, ce va debuta sâmbătă, 13 februarie, la Antena 1.

Liviu Vârciu a vorbit într-un interviu despre participarea lui la „Te cunosc de undeva” şi susţine că este încântat de această nouă provocare din viaţa lui.

„Cu bucurie pentru că, de când am venit la Antena 1, una dintre emisiunile pe care le-am iubit din prima a fost “Te cunosc de undeva!”. Îmi pare rău că data trecută nu m-am distrat de la bun început, ci doar de la jumătatea sezonului. Tocmai de aceea am vrut să revin şi să mă distrez încă de la prima ediţie. Am găsit şi pe cineva care se distrează la fel de mult ca mine (n.r. – Andrei Ştefănescu, de la Alb Negru, alături de care Liviu va cânta în duet în acest sezon). Şi iată-ne aici. Aşadar, mă bucur foarte tare că unul dintre proiectele mele la Antena 1 este “Te cunosc de undeva!”. Mi-aş dori personaje crăcănate, despuiate, ca să-mi dau jos părul de pe picioare… (râde). Glumesc! Aş vrea ca, în afară de caterincă, să imităm, eu şi Andrei, şi personaje serioase, gen Righteous Brothers, care cântă „Unchained Melody”. Chiar m-am gândit la un moment dat să cânt muzică populară din zona Dobrogei. Mama a cântat astfel de muzică la Şcoala Populară de Artă. Ştiu şi eu cântece populare, pentru că am crescut la ţară. Cine ştie, poate voi cânta aşa ceva după 40 de ani… Deocamdată, am făcut câteva piese pentru sufletul meu, pe care le voi pune pe canalul meu de YouTube, iar una dintre ele are o uşoară legătură cu muzica populară”, a declarat Liviu Vârciu, pentru ring.ro.

Mai mult, artistul a vorbit despre relaţia pe care o are cu Diana Munteanu, având în vedere că în presă s-a speculat că între ei doi ar fi ceva mai mult.

„Aş fi ipocrit să spun că nu mă consider un cuceritor, dar mi-aş dori ca lumea cu care intru în contact să mă placă aşa cum sunt eu, fără ascunzişuri şi mişmaşuri… Alina Eremia mi-a fost şi îmi este în continuare dragă, e ca o soră pentru mine şi o iubesc foarte tare. Mi-a plăcut şi Diana Munteanu foarte mult, dar n-am avut nicio legătură cu ea. Suntem foarte buni prieteni şi, cine ştie, poate la un moment dat o să se împiedice, iar eu o s-o ajut să se ridice (râde). Are ghinion în dragoste… Anul trecut am fost în Maramureş cu nea Marin. Am mers din poartă în poartă şi am dat probă de lucru… Leyla este o fată pe care am cunoscut-o atunci, în Maramureş. Face parte dintr-o gaşcă de oameni foarte mişto şi amabili alături de care am petrecut Sărbătorile. Dar atât. Când mă duc acolo ne vedem, când vine aici, ne vedem, suntem prieteni şi atât. Mă consider norocos în foarte multe privinţe, mai puţin în dragoste. Îmi doresc foarte tare o familie şi să am copii mulţi. Dar, din păcate, cred că nu le poţi avea pe toate. Când eşti ocupat şi te concentrezi pe carieră, n-ai parte de dragoste. Şi invers. Ceva trebuie sacrificat.  Îmi doresc foarte tare să termin creditele la bancă, să-mi văd copilul, să mă mut la casa mea şi… cam atât. Am plătit foarte mulţi bani în plus, dar, pentru mine, banii n-au fost niciodată o prioritate sau un subiect care să mă facă să intru în panică. Ce am în guşă e şi-n căpuşă, ce-am pe mine am şi-n şifonier. Carmina înseamnă foarte mult pentru mine. Însă n-am mai văzut-o de mult timp. Aş vrea să o văd şi mi-este foarte dor de ea. Copilul meu va face ce va dori. Eu pot să o îndrum, să-i arăt ce e bine şi ce nu, dar decizia va fi a ei, eu nu o să-i impun niciodată să facă ceva anume”, a adăugat el.

Liviu Vârciu este unul dintre componenţii trupei „L.A.”, care a făcut furori pe piaţa muzicală în anii ’90 cu melodia „Ochii tăi”. Artistul a fost căsătorit cu Adelina Pestriţu, de care a divorţat după numai un an, despărţirea fiind una cu scandal.

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.