News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

EURES Romania dispune de 145 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Sibiu in zilele de 5 si 6 septembrie 2013. Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn impreuna cu Marriott Hotel Frankfurt si compania Europa Park Rust ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (60 de posturi), bucatar (45 de posturi) si manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospatar si bucatar angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel A2 – B1/B2). Angajarea se face pe o perioada de 6 luni, incepand cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, in functie de angajator. Salariul oferit este de 1500 – 2000 euro brut/luna pentru ospatar, 1850 – 1950 euro brut/luna pentru barman si 1500 – 2100 euro brut/luna (in functie de calificare si experienta profesionala) pentru bucatar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore/saptamana, se lucreaza in weekend si de sarbatorile legale. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator gratuit/ contra cost (270 euro/luna), iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.

Pentru posturile de manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet, sunt solicitate persoane care au atat cunostinte foarte bune de limba germana,

nivel C2, cat si cunostinte bune de limba engleza, nivel B2, precum si calificare si experienta in domeniu.

Aceste posturi pot fi vizualizate pe site-ul eures : www.eures.anofm.ro

Persoanele cu domiciliul in judetul Arad, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arad, str. Calugareni nr. 1 A, camera 24,  telefon 0257 211.230 pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

–        cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);

–        copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

–        C.V model  Europass (cu fotografie)  in  limba germana;

–        cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

–        adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Apt pentru munca”.

Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arad.

Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie un CV model Europass in limba germana, cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *