News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Vineri, 17 iunie a.c., dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat, pe numărul unic de urgenţă 112, de către V. Ştefan de 45 de ani, cu privire la faptul că este bătut de un bărbat într-un imobil de pe B-dul Revoluţiei.

În urma sesizării un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului, prinzându-l în flagrant pe B. Aurel de 48 de ani din Arad, care pe fondul consumului excesiv de alcool şi pe motiv că V. Ştefan nu l-a servit cu o ţigară , i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele provocându-i mai multe leziuni traumatice la nivelul feţei care au necesitat îngijiri medicale de specialitate.

Victima a depus o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de B. Aurel, pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Cetăţenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale ( furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau direct la dispeceratul Jandarmeriei Arad, la numărul de telefon 0257/514900.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *