News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Lucrări complexe de reabilitare la fosta școală primară Zagoni din Pecica Lucrări complexe de reabilitare la fosta școală primară Zagoni din Pecica
Please follow and like us:
Pin Share

Începută de o lună, reabilitarea fostei școli primare Zagoni din orașul Pecica continuă într-un ritm alert, acoperişul şi o parte din pereţi au fost demolaţi, urmând întărirea structurii de rezistenţă pentru a putea începe lucrările de construcţie.

Imobilul se reabilitează în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității vieții prin îmbunătățirea infrastructurii educaționale, oferirea unor posibilități de petrecere a unui timp liber de calitate și modernizarea infrastructurii publice urbane în orașul Pecica”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, din fonduri de la Uniunea Europeană.
Clădirea spaţioasă va fi salvată prin transformarea într-un centru de tineret modern, cu spații unde tinerii pecicani îşi vor putea petrece timpul liber cu diverse activități (tenis de masă, dans, cățărare,etc), urmând să fie amenajate și vestiare.
”Noul Centru de Tineret va fi dotat cu instalație multimedia, în curte se va amenaja o pistă de skateboard și vor putea fi închiriate skateboard-uri și biciclete. Tot în cadrul proiectului se va moderniza complet strada 401, se va lărgi stratul de asfalt pentru a permite circulația bicicliștilor pe ambele sensuri, vor fi amenajate trotuarele, podețele, rigolele de scurgere a apei pluviale și spațiile verzi” a declarat primarul orașului Pecica, Petru Antal.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *