News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Luni vor avea loc intreruperi in furnizarea apei pentru orașul Ineu Luni vor avea loc intreruperi in furnizarea apei pentru orașul Ineu
Please follow and like us:
Pin Share

Luni, 24 octombrie a.c., în cadrul Proiectului „Fazarea Proiectului extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”/Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S.A., sunt planificate noi lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în oraşul Ineu.

Lucrările se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constau în cuplarea reţelelor existente la conducta de apă realizată de curând, incluzând branşamentele aferente.

Concret, are loc cuplarea conductei aflate pe podul de piatră care traversează râul Crişul Alb, astfel că în intervalul  orar 08:00 – 17:00, sunt posibile întreruperi de furnizare a apei potabile urmând să fie afectate proprietăţile din partea de sud a oraşului Ineu.

La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *