News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

MAI MULTE PERSOANE SUNT CERCETATE PENTRU INFRACTIUNI IN TRAFIC MAI MULTE PERSOANE SUNT CERCETATE PENTRU INFRACTIUNI IN TRAFIC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, la sfârşitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, la data de 20 decembrie a.c., au fost depistaţi în trafic: pe raza localităţii Sântana, un tânăr, de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism radiat de autorităţile belgiene din luna septembrie a a.c., pe raza localităţii Felnac, un tânăr de 32 de ani, în  timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe DJ.708, pe raza localităţii Păuliş, un bărbat de  41 de ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localităţii Cuvin, un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, au mai fost depistaţi în trafic, pe raza municipiului: un adolescent de 16 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Paris fără a  deţine permis de conducere şi o tânără de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poetului, având o alcoolemie de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în cazul celor care au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul cirulaţiei rutiere.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *