News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Cinci primării din judeţul Arad şi Primăria Municipiului Arad au obţinut aprobare de la Guvern pentru a face angajări, fiind deblocate astfel zeci posturi. Numai Primăria Municipiului Arad a cerut deblocarea a 18 posturi. Aici se vor face angajări atât în aparatul propriu – unde este nevoie de specialişti în domeniul informatic – cât şi în serviciile din subordine, precum Direcţia de Asistenţă Comunitară sau Poliţia Locală.
„Există resurse financiare pentru plata salariilor dacă se aprobă ocuparea a 18 posturi. Solicitarea a fost transmisă Ministerului Administraţiei şi Internelor iar documentaţia este în curs de analizare”, a declarat Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.
Un post ar putea fi ocupat prin concurs şi la Consiliul Judeţean Arad, la Serviciul Buget, după ce un angajat s-a pensionat pe caz de boală.
În judeţ, primăriile localităţilor Pecica, Pilu, Bata, Felnac şi Chişineu-Criş vor putea angaja, în total, unsprezece persoane, majoritatea muncitori necalificaţi şi agenţi agricoli, dar şi secretari de primării.
Oficial, angajările în sistem sunt blocate până la finalul anului, conform ordinelor Cabinetului Boc. (newsar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *