News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Marele anunț făcut de Andreea Marin Marele anunț făcut de Andreea Marin

Marele anunț făcut de Andreea Marin

Monden 22 noiembrie 2019 webeditor 0

Please follow and like us:
Pin Share

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi locuiesc deja împreună și formează unul dintre cele mai discrete cupluri.

Vedeta a făcut declarații interesante despre bărbatul care a cucerit-o în urmă cu mai bine de trei ani. „Mie mi se pare că atunci când spui „e iubitul meu” e deja prea puţin» pentru că noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii. Noi suntem mai mult decât iubiţi. Andreea Marin Noi suntem un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, evoluăm, construim împreună şi sper să trăim mulţi ani şi buni, la fel. (…) Cred că ceea ce e frumos este să trăieşti, să construieşti, să trăieşti demn şi cu bucurie alături de omul de lângă tine”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars, potrivit Viva!

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său. Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit’, a spus Andreea Marin exclusiv pentru VIVA!.
Sursa: libertatea.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.