News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Maria Buză a fost săptămâna aceasta la un pas să se arunce pe geam la repetiţiile super show-ului Te cunosc de undeva! Artista se afla la cursurile de canto cu Ozana Barabancea şi, la un moment dat a fost gata să sară pe fereastră. Ce a făcut-o pe artistă să recurgă la acest gest, telespectatorii vor afla urmărind în această seară, de la 20.15, Te cunosc de undeva!, numai pe Antena 1.

În această seară Maria Buză va trebui să îşi depăşească din nou limitele în show-ul Antenei 1. După ce le-a interpretat pe Amy Winehouse şi Angela Similea, Maria Buză va fi…Pepe! Este prima oară în concurs când Maria trebuie să intre în pielea unui artist bărbat, lucru deloc uşor, mai ales că cei opt concurenţi vedetă din show trebuie să imite look-ul, gesturile şi timbrul artiştilor pe care îi iau de interpretat până în cele mai mici detalii. Sarcina Mariei este cu atât mai dificilă cu cât Pepe se va afla şi el în platoul emisiunii în calitate de invitat special – membru în juriu.

Cum se va descurca Maria şi ce a determinat-o să vrea să se arunce pe fereastra, telespectatorii vor vedea diseară, de la 20.20, la Te cunosc de undeva!

Mai multe informaţii despre show pot fi aflate accesând site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *