News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Marin Lupaș: ”Aradul nu are o bază sportivă pentru pregătirea unei echipe de fotbal de liga a doua ! Marin Lupaș: ”Aradul nu are o bază sportivă pentru pregătirea unei echipe de fotbal de liga a doua !
Please follow and like us:
Pin Share

Consilierul municipal Marin Lupaş consideră că suporterii echipei UTA au tot dreptul să fie revoltaţi de starea bazelor sportive din Arad.

“Este absurd că un oraş ca Aradul nu are măcar o bază sportivă pentru pregătirea unei echipe de fotbal de liga a doua şi un teren decent pentru organizarea meciurilor de fotbal. Sigur, suporterii au dat dovadă de diplomaţie şi nu l-au acuzat direct pe primarul Falcă, dar cred că este momentul să ne întrebăm ce a făcut, timp de 12 ani, pentru sportul din Arad? Avem stadioane demolate şi un stadion în reconstrucţie cu mari întârzieri. În schimb, domnul primar lansează videocplipuri caraghioase cu evenimente sportive cu care nu are nicio legătură şi pentru care nu are nicio responsabilitate. Oare de ce nu s-a filmat domnul primar la stadionul Motorul? Realitatea este că sportul de performanţă este în mare suferinţă la Arad. Exemplele de la nivel naţional ne arată că sportul de performanţă se poate face acolo unde administraţia locală iubeşte sportul şi îl integrează în strategia de imagine a oraşului. La Bucureşti, Cluj, Ploieşti, Craiova se investeşte serios în bazele sportive, la noi nu! Administraţia locală este cea care poate aduna acele forţe economice care să susţină sportul de performanţă. În ultimii 12 ani, sportul de performanţă s-a prăbuşit la Arad şi acest lucru nu este străin de administraţia Falcă. Îi cer primarului Aradului să intervină urgent pentru reabilitarea bazelor sportive şi pentru un climat potrivit performanţei sportive la Arad”, a spus consilierul municipal PSD Marin Lupaş.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *