News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Marin Lupaș, candidatul PRO România pentru Primăria Aradului Marin Lupaș, candidatul PRO România pentru Primăria Aradului
Please follow and like us:
Pin Share

PRO România a definitivat procedurile pentru stabilirea candidatului cu care formațiunea politică va veni în fața arădenilor pentru funcția de primar al Municipiului Arad. Astfel, filiala arădeană, condusă de către Flavius Măduța, vine în fața dumneavoastră cu un candidat cu o vastă experiență politică și în administrația publică locală, respectiv cu un om al cărui drum în viață a fost călăuzit întotdeauna de deviza „aproape de oameni”. Acesta este nimeni altul decât Marin Lupaș, un arădean onest, un arădean implicat, un arădean aproape de arădeni.

„L-am cunoscut pe domnul Lupaș în urmă cu foarte mulți ani și întotdeauna l-am apreciat pentru ceea ce este, pentru ceea ce spune, dar și pentru ceea ce face. Am considerat întotdeauna că suntem compatibili ca oameni, deoarece suntem, în primul rând, oameni ai faptelor și mai puțin ai vorbelor. Tocmai de aceea apreciez cu atât mai mult că acesta va fi candidatul PRO România pentru Primăria Aradului. Decizia ca domnul Lupaș să reprezinte PRO România a venit în urma unor calcule și măsurători specifice, coroborate cu calitatea sa umană. Noi, toți cei de la PRO România, ne bucurăm să mergem împreună pe acest drum și suntem absolut convinși că Marin Lupaș este soluția potrivită pentru a readuce acestui oraș o administrație onestă și eficientă, așa cum arădenii merită să aibă, dar cum de multă vreme nu au mai avut”, spune Flavius Măduța, președintele filialei județene PRO România.

Așadar, după 12 ani petrecuți în Consiliul Local Municipal, perioadă în care a reprezentat întotdeauna interesele arădenilor, lucru care reiese evident din activitatea acestuia, Marin Lupaș decide că este nevoie să fie în continuare aproape de arădeni, însă dintr-o poziție din care interesul cetățeanului poate fi reprezentat chiar mai intens decât din postura de consilier local.

„Viața m-a pus în fața multor provocări, iar acum a venit timpul pentru provocarea de a-i reprezenta pe arădeni din cea mai înaltă funcție administrativă a urbei. Am intrat în politică în urmă cu 12 ani, iar de atunci consider că i-am reprezentat pe arădeni cu toată îndârjirea și priceperea mea, în mod serios și onest, conștientizând în permanență onoarea pe care o poți avea atunci când reprezinți atâția cetățeni. Experiența acumulată în toți acești ani în care am avut prilejul să îmi reprezint concetățenii îmi dau crezare că pot face chiar mai mult pentru ei, pentru Arad, iar împreună cu echipa PRO România sunt sigur că vom face ceea ce trebuie, ceea ce este necesar pentru ca Aradul să redevină un punct important pe harta României, dar și pentru a întâmpina cu soluții reale nevoile arădenilor. Am fost întotdeauna un om al faptelor, nu al vorbelor, și așa voi fi și de acum înainte. Împreună cu echipa PRO România nu vom face promisiuni deșarte și nu vom veni cu proiecte megalomane și total lipsite de realism, proiecte greu sau chiar imposibil de pus în practică. Noi am identificat câteva probleme majore, importante, iar în următoarea perioadă vă vom prezenta și soluții viabile”, a declarat Marin Lupaș, candidatul PRO România pentru Primăria Municipiului Arad.

De asemenea, reprezentanții PRO România spun că slogalul oficial al filialei pentru alegerile locale va fi exact deviza după care aceștia s-au ghidat încă de când au făcut primii pași în politică: „Aproape de arădeni!”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *