News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Marin Lupaș: Ștrandul poate fi gazda spectacolelor de teatru și concertelor Filarmonicii Marin Lupaș: Ștrandul poate fi gazda spectacolelor de teatru și concertelor Filarmonicii
Please follow and like us:
Pin Share

Consilierul Marin Lupaș propune încă o dată conducerilor instituțiilor de cultură din Arad să își desfășoare activitățile cu public pe Ștrand, într-o inițiativă de a readuce arădenii în zona pietonală a bazei de agrement.

Este evident că anul acesta a fost unul greu pentru Ștrandul Neptun, având în vedere pandemia cu coronavirus. Administrația locală a propus un preț pentru jumătate de zi, însă nu este destul. Reiau propunerea din anii trecuți făcută Centrului Municipal de Cultură, de a organiza evenimentele publice în aria pietonală a Ștrandului. Reprezentațiile Teatrului sau ale Filarmonicii pot avea loc în spațiul mai mult decât generos care stă la dispoziție în zona de terase”, spune Marin Lupaș

În prezent, instituțiile de cultură din Arad își organizează spectacolele în cadrul Teatrului de Vară aparținând Centrului Cultural Județean, situat pe strada Gheorghe Barițiu, excepție trupa de marionete care are o curte proprie pentru desfășurarea activității cu publicul.

Cred că am putea da un imbold zonei de pe Ștrand care a suferit cel mai mult în ultimii ani. Este nevoie de un mic sprijin și puțină creativitate în abordarea situației de acolo, nu putem lăsa totul pe umerii comercianților. Mai este doar puțin din sezonul de vară, o astfel de măsură ca cea propusă ar ajuta”, declară Lupaș.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *