News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Meciurile Euro 2020 vor fi vizionate pe ecrane mari, în aer liber Meciurile Euro 2020 vor fi vizionate pe ecrane mari, în aer liber
Please follow and like us:
Pin Share

Se apropie o perioadă extrem de importantă pentru microbiști. Tocmai de aceea  Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu Heineken România le-a pregătit acestora o surpriză. Meciurile Campionatului European de fotbal vor putea fi vizionate în aer liber, pe ecrane de mari dimensiuni.

Mă bucur că Aradul este unul dintre cele 5 orașe (Iași, Brașov, Sibiu și Timișoara) alese de Heineken România pentru desfășurarea acestui eveniment în aer liber. Noi vom pune la dispoziție ecranele de mari dimensiuni și tehnica necesară pentru difuzarea meciurilor, iar dânșii aduc berea și amenajează locațiile pentru o vizionare cât mai confortabilă, dar în egală măsură în siguranță a competiției sportive.  Facem încă un pas spre normalitate și suntem siguri că ne vom bucura cu toții de această competiție, chiar dacă România nu este prezentă în acest campionat. ” , a declarat primarul Călin Bibarț.

Trei locații sunt propuse: una în Parcul Regina Maria, iar două pe Ștrandul Neptun: în zona comercială a bazei de agrement și în zona bazinelor. Capaciatea fiecărei locații este de maxim 200 de persoane.

Inițiativa a venit în special ca oportunitate a faptului că brandul Heineken este berea oficială a Campionatului European de Fotbal.   Încercăm să organizăm un eveniment plăcut, în aer liber, după o perioadă destul de dificilă. Nu este ușor de organizat un astfel de eveniment, pentru că suntem într-o nouă etapă de relaxare a măsurilor, dar ne bucurăm că putem să le oferim arădenilor un astfel de eveniment.”, a declarat Gheorghe Andresz, director de vânzări Heineken România.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *