News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Medalie la senioare pentru tenisul de masă arădean, la final de an! Medalie la senioare pentru tenisul de masă arădean, la final de an!
Please follow and like us:
Pin Share

Ana Cristina Barbu a participat în această săptămână, la Buzău, la nu mai puţin de patru competiţii naţionale de tenis de masă, ce au închis practic anul calendaristic. Jucătoarea legitimată la CSM Arad şi pregătită de Cristian Dodean a cucerit astăzi medalia de argint la concursul Top 16 senioare, fiind învinsă abia în finală, 1-3 la seturi, de Daniela Bârzoi, de la CSM Craiova. În sferturi, Barbu a trecut cu 3-0 de Alexandra Ioniţă, iar în semifinale de Luiza Popescu, tot de la CSM Craiova, cu 3-2. Jucătoarea CSM-ului a fost aproape de medalii şi în celelalte trei concursuri, unde a cedat în sferturi de finală, de două ori în faţa colegei de echipă din Superligă, Adela Strună (CSM Bistriţa), 1-3 la Cupa României de senioare şi 0-3 în Campionatul Naţional de tineret şi o dată în faţa Biancăi Mei-Roşu (LPS Constanţa), la Cupa României de tineret.

Ana Barbu, argint la Top 16! Arădeanca Adela Strună, de două ori pe podium

Arădeanca Adela Strună, crescută şi formată la CSM Arad şi legitimată acum la CSM Bistriţa, a cucerit două medalii de bronz, la Cupa României senioare şi CN de tineret. Strună şi Barbu sunt colege la CSM Arad în Superliga pe echipe, unde Cristi Dodean mai contează pe Irina Rus. Altfel, 2021 va debuta pe plan intern cu o nouă ediţie a Campionatelor Naţionale de seniori, programate la sfârşitul lunii ianuarie la Bucureşti. Anul viitor se anunţă foarte aglomerat pentru loturile naţionale, cu Europene individuale şi pe echipe, Mondiale, dar şi Jocuri Olimpice! Prilej pentru arădeanca CSM-ului, Daniela Dodean-Monteiro, de a-şi trece în cont noi performanţe.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.