News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mercenarii maghiari îşi aşteaptă solda!

Politica 28 octombrie 2010 admin 0

care3 cerându-le să nu îşi lipească singuri pe frunte eticheta de trădători de ţară1 ci despre un atentat direct la suveranitatea statului român. Sperăm că nu aceasta înţeleg Traian Băsescu şi PDL prin reformarea statului român1 ci să voteze noua Moţiune pentru care Partidul Naţional Liberal a anunţat deja că va strânge semnături. Dacă mai au un pic de mândrie1 ci se vor revolta împotriva acestui premier care nu a adus decât grave deservicii partidului1 conform intereselor celor care i-au trimis în Parlament1 constând într-o lege anticonstituţională şi antiromânească. Prin acest troc ruşinos1 dar au preferat să servească interesele personale şi de grup. De această dată1 dincolo de faptul că la ora actuală ea este în dezbatere şi ar urma să intre în vigoare abia din septembrie anul viitor - ceea ce nu justifică în niciun fel graba Executivului - legea conţine preveder1 Dincolo de faptul că Legea Educaţiei este o lege organică1 dispusă să acţioneze la comanda UDMR1 fiind introduse sub presiunea şantajului UDMR. Prin punerea în aplicare a acestora - şi nu ne referim doar la studierea geografiei şi istoriei în limba maghiară - se realizează de facto o importantă c1 girând trădarea1 guvernul îşi demonstrează şi „calitatea” de grupare antiromânească1 încă odată1 îşi anulează orice şansă de a mai câştiga la următoarele alegeri.Dorel CăprarPreşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad1 mercenarii maghiari îşi aşteaptă solda1 nevotând Moţiunea Populară de Cenzură1 nu mai este vorba despre corupţie1 nu se vor lăsa şantajaţi şi umiliţi de către o minoritate1 parlamentarilor săi1 pe care afirmă că vor să o realizeze. Mă adresez aşadar1 pe care nu se poate asuma răspunderea1 printr-un atac direct la integritatea statului român. Le-am solicitat parlamentarilor PDL de Arad să voteze moţiunea de cenzură1 ţinta urmărită de către UDMR. După ce au împiedicat căderea acestui guvern incompetent şi corupt1
Please follow and like us:
Pin Share

Organizaţia judeţeană PSD Arad îşi exprimă profunda indignare pentru modul în care Guvernul Băsescu – Udrea – Boc înţelege să terfelească încă o dată Constituţia României, prin asumarea răspunderii pe Legea Educaţiei.

Dincolo de faptul că Legea Educaţiei este o lege organică, pe care nu se poate asuma răspunderea, dincolo de faptul că la ora actuală ea este în dezbatere şi ar urma să intre în vigoare abia din septembrie anul viitor – ceea ce nu justifică în niciun fel graba Executivului – legea conţine prevederi total antiromâneşti, fiind introduse sub presiunea şantajului UDMR. Prin punerea în aplicare a acestora – şi nu ne referim doar la studierea geografiei şi istoriei în limba maghiară – se realizează de facto o importantă componentă a autonomiei teritoriale, ţinta urmărită de către UDMR. După ce au împiedicat căderea acestui guvern incompetent şi corupt, nevotând Moţiunea Populară de Cenzură, mercenarii maghiari îşi aşteaptă solda, constând într-o lege anticonstituţională şi antiromânească.

 Prin acest troc ruşinos, guvernul îşi demonstrează şi „calitatea” de grupare antiromânească, dispusă să acţioneze la comanda UDMR, printr-un atac direct la integritatea statului român. Le-am solicitat parlamentarilor PDL de Arad să voteze moţiunea de cenzură, conform intereselor celor care i-au trimis în Parlament, dar au preferat să servească interesele personale şi de grup. De această dată, nu mai este vorba despre corupţie, ci despre un atentat direct la suveranitatea statului român. Sperăm că nu aceasta înţeleg Traian Băsescu şi PDL prin reformarea statului român, pe care afirmă că vor să o realizeze.

 Mă adresez aşadar, încă odată, acestor parlamentari, cerându-le să nu îşi lipească singuri pe frunte eticheta de trădători de ţară, ci să voteze noua Moţiune pentru care Partidul Naţional Liberal a anunţat deja că va strânge semnături. Dacă mai au un pic de mândrie, nu se vor lăsa şantajaţi şi umiliţi de către o minoritate, ci se vor revolta împotriva acestui premier care nu a adus decât grave deservicii partidului, parlamentarilor săi, care, girând trădarea, îşi anulează orice şansă de a mai câştiga la următoarele alegeri.

 Dorel Căprar

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *