News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mesajul Laviniei Pârva la aniversarea celei mai frumoase zi de naștere Mesajul Laviniei Pârva la aniversarea celei mai frumoase zi de naștere
Please follow and like us:
Pin Share

Lavinia Pîrva a împlinit duminică, 24 noiembrie, 35 de ani. Vedeta se bucură de cea mai frumoasă zi de naștere a sa, întrucât este prima aniversare pe care o bifează în calitate de mămică. Bruneta nu a avut depresie postnatală și e atât de fericită, încât aproape a uitat de propria aniversare.

Cântăreața traversează cea mai bună perioadă din viața sa, întrucât din luna mai familia ei a devenit completă prin nașterea lui Alexandru, băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică jr. Se simte atât de fericită și de împlinită, încât ziua ei de naștere a trecut în plan secundar. Întrebată ce își dorește cu această ocazie, bruneta ne-a oferit un răspuns surprinzător.

Lavinia Pîrva „Mă crezi că nu m-am mai gândit la mine și la ziua mea? Nu știu, dar cred că cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața este fiul meu. În momentul de față, nici nu știu ce aș putea să mai îmi doresc”, a declarat, pentru Libertatea, Lavinia Pîrva.

Deși în timpul sarcinii acumulase ceva kilograme și se confruntase și cu retenție de apă, în prezent, mămica arată imecabil, ea redobândindu-și formele de odinioară. Maternitatea îi priește, iar micuțul Alexandru o surprinde la fiecare pas.

“Eu nu am cum să fac depresie cu un copil atât de vesel acasă. Adevărul este că i-am indus treaba asta, pentru că eu, când eram însărcinată, râdeam foarte mult. Așa că la noi acasă este în permanență o distracție”, ne-a spus artista, recent.

 

Sursa: libertatea.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *