News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Meszar este ca şi revenit la şefia DJST Arad. Ministrul Sportului, de la UDMR! Meszar este ca şi revenit la şefia DJST Arad. Ministrul Sportului, de la UDMR!
Please follow and like us:
Pin Share

Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad are directori de la o lună la alta. După retragerea lui Alexandru Meszar, care a devenit consilier local după alegerile din 27 septembrie, interimar a fost adjunctul Dan Cuedan, iar apoi, prin ordinul ministrului Ionuț Stroe, noul director al instituției arădene a fost numită Liana Marian, 51 de ani, ce activează în cadrul DJST Arad de mai bine de două decenii. Vorbim însă tot de un interimat, atâta timp cât Meszar şi-a dat demisia din CLM ca urmare a faptului că nu a fost ales în funcţia de viceprimar al Aradului, revenind asupra deciziei de a se autosuspenda de la şefia DJST-ului.

Eduard Novak va conduce sportul românesc!

Aşadar, el ar trebui să revină automat la conducerea instituției, dacă nu cumva are alte planuri. Cert este că Meszar are cale şi mai liberă, atâta timp cât partidul ce îl susţine, UDMR, a primit în urma negocierilor pentru noul guvern portofoliul MTS, unde este propus ca şi şef al sportului românesc Eduard Novak, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism şi fost campion paralimpic în 2012, la Londra.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *