News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mica ta ferma- o afacere in SIGURANTA Mica ta ferma- o afacere in SIGURANTA
Please follow and like us:
Pin Share

Daca afacerea ta consta intr-o mica ferma careia i-ai pus bazele cu multa grija si atentie, atunci cu siguranta aceasta reprezinta ceva foarte important pentru tine si familia ta. In timp, experienta iti spune ca, indiferent de calitatea si cantitatea muncii depuse, pot aparea surprize la care nimeni nu vrea sa se gandeasca ca fiind scenarii mai putin placute. Cu toata grija pe care o porti la fiecare pas, este important sa iti protejezi proprietatea impotriva unor fenomene naturale pe care nu le poti controla si care pot sa dauneze iremediabil. De aceea, exista solutii pentru tine, pentru ca roadele muncii tale sa beneficieze de protectie constant. Astfel, Gothaer vine in ajutorul tau cu o polita de asigurare care este menita sa gestioneze orice fel de pierdere, pentru ca munca ta sa nu fie lasata a voia intamplarii.

De ce sa alegi Asigurarea Microfermier de la Gothaer?

Aceasta polita de asigurare acopera toate riscurile pe care ti le-ai putea imagina. De la ploi puternice, pana la alunecari de teren, incedii si inghet. Culturile pot fi afectate enorm pe timp de primavara, daca anotimpul nu le favorizeaza iar tempraturile sunt mult prea scazute pentru sezonul respectiv.

Gothaer iti promite acoperiri complexe si servicii acordate in caz de dauna, la pachet cu multe avantaje esentiale pentru tine. Timpul mediu de solutionare a tuturor daunelor este foarte scurt de la momentul depunerii ultimului document, pentru ca daunele produse sa fie acoperite cat mai repede. Pe site-ul https://www.gothaer.ro/ vei gasi informatii care ofera transparenta totala legata de conditiile de asigurare si beneficiile acesteia, pentru ca tu sa te familiarizezi foarte bine cu produsul si sa descoperi toate avantajele acestuia.

Ce trebuie sa stii?

Fiind una dintre cele mai importante companii de asigurari mutuale din Germania, Gothaer promite produse de calitate in materie de asigurari de mai multe feluri. Cu o experienta de aproape 200 de ani,  este asoguratorul ales de catre peste 4 milioane de clienti si gestioneaza un portofoliu extrem de bogat.

Cu Gothaer este simplu si la indemana, deoarece, in caz de despagubire, vei avea nevoie de o documentatie simpla pentru a beneficia de plata. Tot ce trebuie sa faci este sa depui un dosar de dauna care sa contina declaratia APIA sau doar o edeverinta emisa de primarie, care dovedeste inscrierea culturilor in registrul agricol. Gothaer te va despagubi imediat dupa aparitia riscului asigurat!

Oricat de mica ar fi afacerea ta si indiferent pe ce suprafete ai ales sa lucrezi, ai nevoie de siguranta si confort pentru ca tu sa iti cresti afacerea intr-un mediu sanatos si cat mai profitabil!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *