News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor : Adrian Mladin este de astăzi președintele organizaței PSD Chișineu-Criș Mihai Fifor : Adrian Mladin este de astăzi președintele organizaței PSD Chișineu-Criș
Please follow and like us:
Pin Share

Conducerea PSD Arad s-a reunit în cursul acestei dimineți la Chișineu Criș într-o ședință de analiză a Biroului Permanent Județean, care a coincis și cu alegerile pentru președinția organizației Chișineu Criș. Conform rezultatelor votului intern, Adrian Mladin este începând de astăzi președintele filialei Chișineu-Criș, una dintre cel mai puternice organizații social-democate din județ.                

„Îi doresc, alături de colegii mei din conducere, mult succes în activitatea organizatorică, având în vedere că orașul de pe Criș a fost întotdeauna un punct extrem de important al obiectivelor și strategiilor PSD Arad. 

Rămânem conscevenți principiilor noastre și modalității de acțiune, mereu în slujba cețățeanului, cu țelul ferm de a recuceri primăria Chișineu-Criș și de a relua cursul de dezvoltare și bună administrație a orașului. Nu îi vom dezamăgi, cu siguranță, pe cetățenii din Criș!”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *