News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: „Bine ați venit acasă, bravi militari ai Batalionului Mixt” Mihai Fifor: „Bine ați venit acasă, bravi militari ai Batalionului Mixt”
Please follow and like us:
Pin Share

„Mândrie, în primul rând mândrie, resimt ca orice arădean și ca fost ministru al Apărării, când pronunț numele Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, a cărui misiune în Afganistan tocmai s-a încheiat.

Băieții nostri s-au întors acasă, după ce au participat, vreme de șase luni, la misiuni de asigurare a securității Bazelor Militare Kandahar şi Bagram, împreună cu partenerii americani și cu forțele de securitate afgană.

Am fost prezent în 2017 si in 2018, în Afganistan, alături de militarii români, moment în care, în calitate de Ministru al Apărării, am discutat cu aceștia despre problemele cu care se confruntă, despre starea echipamentelor şi a tehnicii militare, precum şi despre nevoile de sprijin real pentru îndeplinirea misiunilor.

Astăzi, felicit, din toată inima, pe bravii militari ai Batalionului Mixt și echipa de comandă, pentru modul exemplar în care și-au desfășurat misiunea în cadrul NATO, ca bază a structurii românești din teatrul de operații afgan.

Gândul meu de recunoștință se indreaptă si către familiile militarilor noștri, care au dus, la randul lor, greul asteptării, aici acasă.

Tuturor vreau să vă mulțumesc și să vă asigur de întreaga mea prețuire și de profundul meu respect. Felicitări!

Onoare și Patrie! “, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *