News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: „Bugetul pe 2021 – mega-țeapa Coaliției CDR 2.0” Mihai Fifor: „Bugetul pe 2021 – mega-țeapa Coaliției CDR 2.0”
Please follow and like us:
Pin Share

Cîțu sfidează și își bate joc din nou de încrederea cetățenilor, care au votat un anumit program electoral al PNL și acum se văd mințiți în față, cu justificarea bugetului de austeritate al anului 2021 că ”una este programul electoral și alta programul de guvernare”.

 

„Bugetul anului 2021 continuă seria țepelor date românilor. Este de fapt MEGAȚEAPA guvernării actuale, pentru că încalcă nu doar angajamente politice și programul electoral al PNL ci chiar și programul de guvernare al actualului cabinet, care a devenit lege prin aprobarea în Parlament, la votul de învestitură de acum 2 luni.

Dacă acest buget devenea public înainte de alegeri, oamenii ar fi sancționat dur PNL pentru austeritatea iresponsabilă pe care o impune. O dată-n plus se confirmă avertismentele PSD, că Iohannis și guvernarea și-au ascuns cu premeditare intențiile și au ținut morțiș să facă alegeri anul trecut, nu în martie, tocmai pentru că știau că riscă prăbușirea.

Guvernul Cîțu perpetuează minciuna! I-a mințit repetat pe pensionari că va respecta legea și va crește punctul de pensie. I-a mințit pe profesori că va acorda majorările de salarii prevăzute de lege! I-a mințit pe copii în privința creșterii alocației. I-a mințit pe antreprenori că-i va sprijini. I-a mințit pe agricultori că vor fi despăgubiți pentru pierderile provocate de calamități. I-a mințit pe studenți cărora acum le taie transportul gratuit.

Cîțu nu intenționează să majoreze punctul de pensie nici măcar de la 1 ianuarie 2022 așa cum mincinos a anunțat public. Cîțu ia din buzunarele profesorilor 700 de milioane de lei – ultima tranșă de creștere salarială cuvenită pentru a ajunge la grila anului 2022. Cîțu taie 300 de milioane de euro din cele 500 de milioane angajate prin OUG 224/2020, sprijinul pentru HORECA.

PSD va respinge categoric acest buget al austerității care aruncă țara și populația într-o spirala vicioasă a sărăciei”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *