News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor : Cât ne costă fanteziile megalomane ale lui Cionca? Mihai Fifor : Cât ne costă fanteziile megalomane ale lui Cionca?
Please follow and like us:
Pin Share

35.000 de lei / 125.000 de euro din banii arădenilor pentru obsesiile megalomane ale lui Cionca…De data asta, o poartă către nicaieri…sau, când Cionca se crede Brâncuși

Trebuie să recunosc faptul că până acum am trăit într-o mare eroare. La fel ca mulți arădeni, nutream convingerea că Faraonul Aradului ar fi Gheorghe Falcă, neobosit semnatar de maculatură și pierzător de vreme pe la Bruxelles.

Dar, ce să vezi: se dovedește că, de fapt,  veritabilul Faraon al județului este nimeni altul decât Marinel Cionca, cel intrat în istoria recentă a Aradului drept cel mai slab președinte al CJA din ultimii 31 de ani.

Pentru a ne dovedi calități de ctitor, Marinel al nostru o ia definitiv pe câmpii, pe banii arădenilor, că doar nu pe ai lui, și pune de o construcție faraonică, de-a dreptul.

Pentru că ce le mai lipsea arădenilor, după jaful fără rușine din pandemie, milioanele date înapoi pentru proiecte  din sănătate prost implementate, bani grei aruncați pentru lucrări proaste de drumuri și o liotă de lingători de clanțe PNL, angajați tot pe bani (publici) grei la CJA?  

Nimic altceva decât o poartă monumentală spre…nimic. Singura explicație plauzibilă pentru acest  kitsch ar fi credința de neclintit a lui Marinel in magia sărutului sub poartă, până o intra în absolut. El si ai lui tovarași de „artă”…

Prin urmare, consilierii județeni vor fi chemați să voteze proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico economici, faza Studiu de Fezabilitate (S.F.) pentru obiectivul de investiții „Construire Poartă Monumentală la Parcul Dendrologic și de Sculptură Căsoaia, Comuna Târnova, Județul Arad”.

 

E drept, nu e chiar o piramidă dar e pe acolo: deși, de regulă, o poartă asigură accesul într-o incintă îngrădită și bine delimitată, „Poarta lu’ Cionca” va permite intrarea sau ieșirea, după caz, spre… nicăieri.

Asta pentru că parcul cu pricina este loc deschis, neîngrădit.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *