News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor : Ieșiti la lumină domnule Bibarț, dați o tură prin școlile din Arad și poate ne spuneți dacă să ne ducem copiii în siguranță la școală Mihai Fifor : Ieșiti la lumină domnule Bibarț, dați o tură prin școlile din Arad și poate ne spuneți dacă să ne ducem copiii în siguranță la școală
Please follow and like us:
Pin Share

Arădenii și-au pus toată încrederea în Mihai Fifor, în momentul în care l-au votat deputat de Arad și exact asta încearcă să facă liderul social-democrat, să păstreze viu și sincer dialogul cu oamenii acestui oraș și județ. O face în fiecare joi seara, într-un ciclu de discuții online, grupate sub genericul „De vorbă cu Mihai Fifor” care completează audiențele săptămânale curente de la cabinet. Nicio întrebare nu e inutilă, niciun subiect care privește urbea și comunitatea nu e tabu.

„Falcă și-a bătut joc de un oraș întreg vreme de 16 ani și lucrul acesta se vede în fiecare problemă pe care mi-o semnalează, zi de zi, arădenii.

Foarte mulți dintre ei sunt absolut speriați de perspectivele reluării cursurilor școlare într-un oraș în care măsurile de protecție sunt lăsate la voia întâmplării.

Ca tată a 3 copii, ca dascăl, împărtășesc din plin temerile părinților, mai ales că am așteptat cu toții cu nerăbdare Ordinul comun al ministrului Sănătății și al ministrului Educației, din care speram să înțelegem și noi ceva, măcar cu câteva zile înainte de redeschiderea anunțată a școlilor.

Ordinul acesta este haotic, la fel cum este haotic tot ce se întâmplă în momentul de față în țară și în Arad.

Încă nu știm în ce scenariu se deschid școlile în Arad. Încă nu știm cum sunt pregătite școlile în județ și în municipiu. Am tot așteptat atât de la primarul Bibarț cât și de la președintele CJA Cionca, aceste personaje sinistre ale administrației arădene, să ne comunice și nouă ceva despre modul în care sunt pregătite școlile pentru data de 8 februarie.

Din păcate nu avem niciun fel de informație.

Mă întreb când a fost domnul Bibarț ultima oară într-o școală din municipiu și câte școli a vizitat săptămâna aceasta, astfel încât să ne asigure, pe noi părinții, că pruncii merg în siguranță la școală.

Dar domnul Cionca ? Pentru că postările de Facebook nu ne încălzesc, domnule Cionca, pe noi părinții, cu nimic. Ce se întâmplă cu grădinițile, ce se întâmplă cu creșele, dar cu învățământul primar? Mă întreabă părinții ce se întâmplă cu clasele terminale, a opta și a douăsprezecea, care au examen de capacitate, respectiv bacalaureat.

Lăsați lenea și ieșiti pe teren. Rondul de seară nu vă arată Aradul așa cum este în realitate.

Ieșiți la lumină domnule Bibarț că nu vi se întâmplă nimic, luați-l pe inspectorul școlar general de braț și dați o tură prin școlile din Arad și poate ne spuneți și nouă, până luni, ca să știm dacă ne ducem sau nu copiii în siguranță la școală.

Faceți acest efort măcar din respect pentru cei care v-au votat sau nu v-au votat în 27 septembrie. Arătați că sunteți un primar responsabil, caruia ii pasa de comunitatea pe care, absolut întâmplător, o păstorește!, spune deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *