News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: Iohannis are ‘raportaci’ pe Facebook, iar presa internaţională e sub embargo’ Mihai Fifor: Iohannis are ‘raportaci’ pe Facebook, iar presa internaţională e sub embargo’
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul Mihai Fifor, secretar general al PSD, acuză PNL că plăteşte „raportaci”, persoane a căror sarcină este să raporteze în număr cât mai mare pe Facebook postările PSD. De asemenea, Fifor susţine că s-a impus un „embargo” corespondenţilor locali ai presei internaţionale, aceştia fiind obligaţi să transmită doar ştiri pozitive despre Iohannis.

„De vreo două zile, după ce Iohannis a refuzat în mod rușinos dezbaterea, PNL a aruncat în luptă o specie nouă activiști online: „raportacii”.

Spre deosebire de postaci, care sunt plătiți să-l laude pe președinte, „raportacii” au misiunea de a trimite în mod coordonat plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează pe Herr Iohannis.

Ca în multe alte cazuri, algoritmii Facebook sunt păcăliți și chiar se închid sau se suspendă conturile celor care și-au permis să spună că Iohannis este un fricos.

Este o nouă formă de cenzură, realizată de „raportacii cu simbrie” ai lui Iohannis, pe lângă embargoul din presa internațională, impus prin blocada corespondenților locali, față de orice știre care arată că „împăratul este gol”.

Herr Iohannis, vă spun un adevăr istoric: toți politicienii care au încercat să cenzureze libera exprimare a propriului popor au sfârșit-o prost!”, scrie Fifor pe Facebook.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *