News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: Iohannis fuge ca un laș, nu doar de o dezbaterea cu PSD, ci de orice răspundere publică Mihai Fifor: Iohannis fuge ca un laș, nu doar de o dezbaterea cu PSD, ci de orice răspundere publică
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul Mihai Fifor, secretar general al PSD, îl acuză pe Klaus Iohannis de laşitate pentru că refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Fifor susţine că actualul preşedinte a dezvoltat o fobie faţă de PSD şi că acesta nu are explicaţii pentru ceea ce a făcut.

„După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie față de PSD, o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid.

De aceea atacă PSD. Ca să își facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de față. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o „palma” usturătoare sau să îi pună întrebări.

Nu vine la dezbatere pentru că știe că nu are cum să câștige. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală.

Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torționarilor comuniști.

Nu poate spune de ce nu a renunțat la imunitate așa cum a promis!

Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laș, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică”, scrie Fifor pe Facebook.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *