News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor : Lucrările de finalizare a pasajelor  de pe centura Aradului vor fi reluate foarte curând Mihai Fifor : Lucrările de finalizare a pasajelor  de pe centura Aradului vor fi reluate foarte curând
Please follow and like us:
Pin Share

Problema finalizării lucrărilor la pasajele peste calea ferată de pe centura Aradului se află în centrul preocupărilor PSD Arad, fiind un subiect de importanță capitală pentru cetățenii Aradului.În acest sens, senatorul Mihai Fifor a avut o întâlnire cu Ministrul Transporturilor și a abordat chestiunea finanțării pasajelor și a soluțiilor posibile pentru finalizarea lucrărilor.

„Ministrul m-a asigurat că în acest moment se depun eforturi pentru urgentarea procedurilor de achiziţii publice prin SEAP, lucru ce va conduce imediat după aceea la continuarea lucrărilor și evident finalizarea lor. Mai mult decât atât, domnia sa a afirmat că există un plan de acţiune pentru perioada următoare, care prioritizează investiţiile ce trebuie realizate, astfel că unul dintre pasaje, aflat într-un stadiu avansat de execuție, va fi terminat peste 5-6 luni. Arădenii trebuie să înțeleagă că sistarea temporară a lucrărilor s-a datorat unor situaţii de natură juridică în care se află firmele care au câştigat licitaţiile la aceste lucrări. Doresc să accentuez că procedura de finalizare a celor două pasaje peste liniile de cale ferată Arad-Curtici, Arad-Oradea și Arad-București constituie o prioritate atât pentru Ministerul de resort cât și pentru parlamentarii PSD de Arad”, a declarat senatorul PSD Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *