News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: Pensionarii să n-aibă nicio grijă, își vor primi la timp pensiile, integral! Mihai Fifor: Pensionarii să n-aibă nicio grijă, își vor primi la timp pensiile, integral!
Please follow and like us:
Pin Share

Acuzațiile Ralucăi Turcan la adresa lui Cîțu, dincolo de patetismul și ipocrizia lor, confirmă avertismentele din trecut ale PSD și gravitatea situației actuale. Riscul de neplată a pensiilor justifică o dată-n plus necesitatea intrării PSD la guvernare.

„Și de această dată, așa cum a făcut mereu în ultimii 30 de ani, PSD va repara ce au stricat partidele de dreapta. Pensionarii să n-aibă nicio grijă, își vor primi la timp pensiile, integral!

Pentru ca pensionarii să-și primească banii e nevoie de o rectificarea bugetară care să completeze Fondul Asigurărilor Sociale, din care Cîțu a luat 3 miliarde lei pentru primarii liberali de al căror vot a avut nevoie ca să fie ales președinte al PNL.

Această rectificare bugetară nu poate fi făcută decât de un guvern deplin funcțional, cu atribuții depline. Dacă PSD nu intra la guvernare și nu debloca situația, peste 5 milioane de pensionari riscau, într-adevăr, ca de Sărbători să fie lăsați fără pensiile cuvenite.

PSD și-a asumat ministerul Muncii, tocmai pentru că știe cât de dificilă este misiunea viitorului ministru și cât de mari sunt problemele care-și așteaptă soluțiile corecte.

Așa cum a făcut mereu în istoria sa recentă, PSD va repara ce au stricat guvernele de dreapta! Și-n domeniul pensiilor, și-n privința alocațiilor ori a salariului minim, PSD a găsit și va găsi și viitor resursele necesare nu doar pentru a le plăti la timp, ci și pentru a le majora”, declară deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *