News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor : Premierul Marcel Ciolacu își angajează răspunderea pe pachetul de măsuri de echilibrare bugetară! Mihai Fifor : Premierul Marcel Ciolacu își angajează răspunderea pe pachetul de măsuri de echilibrare bugetară!
Please follow and like us:
Pin Share

Scopul principal al deciziei premierului este de a pune capăt scandalurilor din interiorul Coaliției, astfel încât Guvernul să se poată concentra pe actul de guvernare.

Angajarea răspunderii va separa apele între cei care susțin reformele și cei care încearcă să provoace scandal în Coaliție din diverse interese personale sau electorale. Este un act de curaj din partea premierului, care nu cedează presiunilor și merge până la capăt cu măsurile de echilibrare fiscală, de reducere a cheltuielilor statului și de combatere a evaziunii.

Iar pentru PNL-iștii care contestă deciziile guvernului din care fac și ei parte, să se decidă: vin să pună umărul la reformele guvernului sau vor să treacă în opoziție. Fie vor vota pentru reformele guvernului din care fac parte, fie vor vota alături de opoziție împotriva acestor reforme.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *