News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: PSD Arad spune NU înstrăinării Teatrului Vechi și introducerii de noi taxe locale Mihai Fifor: PSD Arad spune NU înstrăinării Teatrului Vechi și introducerii de noi taxe locale
Please follow and like us:
Pin Share

Aflat în dialog cu arădenii pe Facebook, deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, și-a exprimat joi seară poziția fermă față de votul PSD cu privire la tentativa primarului Bibarț de a înstrăina clădirea Teatrului Vechi din Arad, precum și față de introducerea de noi taxe locale.

 

„Doresc neapărat să clarific câteva aspecte, în ședința Consiliului Local Municipal de vineri, consilierii municipali PSD se vor opune ideii domnului Bibarț de a nu exercita dreptul de preempțiune asupra Teatrului Vechi. Asta înseamnă că cei trei consilieri PSD vor vota împotriva acestui punct de pe ordinea de zi, pentru că Primăria trebuie să își exercite dreptul de preempțiune și este necesar să depună eforturi pentru a prelua în patrimoniu acest edificiu cu totul special și să investească într-un monument cultural al Aradului. Este un monument simbol pentru spiritualitatea arădeană, un spațiu unde a pășit Mihai Eminescu și pe care nu ne putem permite să îl înstrăinăm. Primăria Municipiului Arad trebuie să găsească soluții pentru Teatrul Vechi. Din păcate, până acum domnul Bibarț nu a dat dovadă de grijă și atenție pentru cultura arădeană, cele mai bune exemple fiind chiar neglijența totală față de Filarmonică și Teatru. Cu toate acestea noi vom face un efort, ca împreună cu colegii din alte partide, să votăm împotriva acestui punct de pe ordinea de zi și să convingem Primăria Arad că trebuie să achiziționeze această clădire. De asemenea nu putem fi de acord cu introducerea unor noi taxe sau cu majorarea celor existente, pentru că oamenii sunt și așa suficient de amărâți ca să le mai bage Bibarț mâna în buzunar. Și la acest prunct vom vota împotrivă”, a afirmat deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *