News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: PSD deblochează investițiile în infrastructură Mihai Fifor: PSD deblochează investițiile în infrastructură
Please follow and like us:
Pin Share

La scurt timp după venirea PSD la guvernare, s-au elaborat actele normative pentru aprobarea unor planuri majore de investiții în infrastructura de transport.

„Toate aceste acte normative se află deja în transparență decizională pentru a putea fi apoi aprobate în Guvern. Este vorba despre aprobarea Planului de investiții în infrastructura de transport pentru perioada 2020-2030, aprobarea Planului de acțiune pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare, actualizarea hotărârii de guvern pentru exproprierea terenurilor aferente autostrăzii București-Brașov, aprobarea indicatorii tehnico-științifici pentru Metroul din Municipiul Cluj-Napoca.

De asemenea, s-au făcut deja pași concreți pentru finalizarea sau continuarea investițiilor începute de PSD în domeniul infrastructurii de transport. Azi este dat în folosință Lotul 1 din Autostrada Tg. Mureș – Ungheni, care a fost demarat în guvernarea PSD. De asemenea, lucrările de la Podul Suspendat peste Dunăre de la Brăila, început tot în guvernarea PSD, continuă într-un ritm susținut, urmând ca podul să fie dat în folosință la finalul anului viitor”, declară deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *