News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor : ”PSD demarează campania #JosFacturile!” Mihai Fifor : ”PSD demarează campania #JosFacturile!”
Please follow and like us:
Pin Share

În toate organizațiile județene, membrii PSD le vor explica românilor avantajele acestui proiect care nu doar blochează pentru 6 luni orice scumpire a facturii la energie și gaze naturale, dar oferă consumatorilor și o compensație pentru majorările de preț operate deja de furnizori.

Oricine poate semna și online pentru susținerea acestui proiect la următoarea adresă:

https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/

„Toate semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, în timpul dezbaterilor asupra proiectului legii inițiate de PSD, pentru a-i convinge pe reprezentanții puterii să voteze pentru întrajutorarea a sute de mii de familii de români.

Proiectul PSD este singura soluție concretă care garantează – până la primăvară – menținerea facturilor energetice ale tuturor consumatorilor casnici la un nivel suportabil.

Mai mult, varianta PSD oferă românilor șansa de a reduce cu până la 43% prețurile la energie față de ofertele primite în ultimele săptămâni, prin introducerea prețului mediu al energiei în perioada martie-septembrie.

Sloganul acestei campanii, #JosFacturile a fost lansat de o româncă din Diaspora,  Codruța Filip, membru PSD care a organizat un protest simbolic împotriva creșterii facturilor la energie în fața Parlamentului European din Strasbourg.

O contribuție importantă a venit și din partea europarlamentarilor social-democrați care au inițiat o rezoluție solicitând o dezbatere europeană în legătură cu scumpirea energiei. În urma acesteia, Comisia Europeană ar urma să vină cu soluții concrete în sprijinul consumatorilor, mai ales a celor din familiile cu venituri foarte mici.”, declară președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *