News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: „PSD susține învestirea unui guvern de profesioniști, capabil să gestioneze pericolul legat de coronavirus “ Mihai Fifor: „PSD susține învestirea unui guvern de profesioniști, capabil să gestioneze pericolul legat de coronavirus “
Please follow and like us:
Pin Share

În urma consultărilor de miercuri, de la Cotroceni, PSD a anunțat că va susține învestirea unui guvern format din profesioniști, care să fie capabil să gestioneze pericolul legat de epidemia de coronavirus și care să asigure administrarea corectă a țării până la alegerile parlamentare.

„PSD a decis să nu facă niciun fel de propunere pentru funcția de premier, la consultările de miercuri cu președintele Klaus Iohannis, iar argumentele sunt foarte simple. În ultimele săptămâni, PSD a oferit soluții reale, eficiente pentru ca țara să aibă un guvern deplin: a propus un guvern de uniune națională, pe care Iohannis l-a respins fără explicații. A propus un premier din afara partidului și care era susținut de o majoritate. Însă Iohannis a ignorat propunerea doar pentru că venea din partea PSD.

În condițiile în care orice propune PSD este respins fără argumente logice de președintele Iohannis, nu avea rost să avansăm noi nume, doar pentru a intra în acest joc copilăresc al președintelui. Iohannis are acum obligația să vină cu soluția politică necesară revenirii la normalitate, iar România să aibă cât mai rapid un guvern cu puteri depline, apt să ia toate măsurile necesare pentru prevenirea și combaterea epidemiei de coronavirus.

Așa cum a anunțat și președintele Marcel Ciolacu, PSD este dispus să susțină învestirea unui guvern format din profesioniști, care să fie capabil să gestioneze pericolul legat de epidemia de coronavirus și care să asigure administrarea corectă a țării până la alegerile parlamentare“, declară președintele  PSD Arad, senatorul Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *