News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor : Rămânem principala forță de opoziție în CLM și CJ Arad Mihai Fifor : Rămânem principala forță de opoziție în CLM și CJ Arad
Please follow and like us:
Pin Share

”Nu am dorit, în mod deliberat, să fac comentarii la cald, așteptând să se așeze rezultatele și implicit configurația și repartiția mandatelor rezultate în urma votului cetățenilor. Lor și în primul rând lor, arădenilor, le mulțumim pentru încrederea acordată ! Am luptat frumos, demn și corect pentru Aradul așa cum ne-am dori să fie într-o bună zi. Am format de asemenea o echipă nouă, ambițioasă si 100% dedicată oamenilor. Acel PSD Arad, reformat despre care vorbeam în februarie, eliberat de orice suspiciune de blat sau compromisuri cu administrația liberală. O echipă careia îi mulțumesc, cu tot sufletul, pentru efortul supraomenesc depus și pentru determinarea cu care au înțeles să ducă aceasta bătălie.

Principiile noastre rămân de neclintit ! Vom fi principala forță de opoziție, vocea cea mai articulată atât în Consiliul Local Municipal cât și în Consiliul Județean. Valorile noastre rămân integritatea, performanța, profesionalismul și transparența. Nu vom face compromisuri, alianțe circumstanțiale sau jocuri politicianiste ieftine. Ne vom bate pentru interesele fiecărui arădean, pentru fiecare localitate din județ, pentru fiecare cartier din municipiu, pentru că lupta noastră de abia începe. Nu vom lăsa nesancționat niciun abuz al administrației PNL, la fel cum vom face tot ceea ce este omenește posibil, pe cale legală, pentru a ne impune proiectele dedicate acestui oraș și județ drag. Este datoria noastră față de oameni. Pentru că despre asta va fi de azi înainte. Despre și pentru oameni.” a declarat senatorul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *