News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor : „România normală și educată” a lui Iohannis și a Coaliției Sărăciei Naționale se afundă Mihai Fifor : „România normală și educată” a lui Iohannis și a Coaliției Sărăciei Naționale se afundă
Please follow and like us:
Pin Share

Haos în campania de vaccinare, haos în educație, haos în sănătate, haos în economie….Este sfârșit de ianuarie și Bugetul pe 2021 pare departe de a fi măcar schițat.

Măsuri pentru susținerea economiei? Predictibilitate? Siguranță? Transparență? Profesionalism?

Nimic din toate acestea nu caracterizează Coaliția PNL-USRPlus-UDMR. Doar CINISM și AUSTERITATE. Și SĂRĂCIA care bate la ușa tot mai multor romani. Fără prea multe speranțe de mai bine pe termen scurt.

„Nu vom lasă lucrurile așa…Vom prezenta, în zilele următoare, proiectul de buget al PSD. Ca să demascăm incompetența și minciuna Guvernului Iohannis-Cîțu și să arătăm că exista bani și soluții. Proiectul nostru va reliefa că în aceleași condiții economice, cu un deficit și cu venituri bugetare comparabile, se pot acorda majorările de venituri pentru populație așa cum erau inițial prevăzute în lege. Acest buget alternativ va demonstra că scuza pandemiei invocată mereu de Cîțu când ia măsuri de austeritate este o scuză falsă.

Și ne vom bate în Parlament pentru fiecare cetățean onest al acestei țări.

Pentru un buget menit să dezvolte țara, nu să o blocheze. Pentru veniturile românilor, indiferent că lucrează la stat sau în privat, pentru redeschiderea școlilor în condiții de siguranță, pentru repornirea economiei, pentru sprijinirea mediului de afaceri românesc acum, nu mâine.

Românii trebuie să își recapete speranța că se poate și altfel, iar visul ăsta urât pe care ni-l impun cu cinism Iohannis, Cîțu, Orban, Barna, Cioloș și toți ai lor va rămâne doar un vis urât și atât. Putem, știm, avem soluții. Am demonstrat asta și o vom face din nou. Cu drag de Arad! Cu România în suflet!”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *