News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor : Școala reîncepe în aceleași condiții de incertitudine, haos și confuzie cum era și înainte de vacanța forțată! Mihai Fifor : Școala reîncepe în aceleași condiții de incertitudine, haos și confuzie cum era și înainte de vacanța forțată!
Please follow and like us:
Pin Share

„După cinci săptămâni, decizia este tot la stadiul „vom analiza”, „vom vedea”. De asemenea, după 8 luni de la începerea anului școlar, guvernanții și-au dat seama cât de prost au gestionat școala în pandemie.

Abia acum, au permis învățământul față în față pentru  clasele din ciclul primar, (cu excepția școlilor din localitățile în carantină), așa cum a cerut PSD încă de anul trecut, atunci când incidența era chiar mai mică.

Cîțu si ai lui nu au niciun argument epidemiologic pentru care, în tot acest timp, au privat de educație elevii din ciclul primar.

În ciuda celor 5 săptămâni de vacanță forțată, USR și PNL nu sunt în stare, nici acum, la redeschiderea școlilor, să ofere o soluție pentru testarea rapidă, non-invazivă, a elevilor.

Guvernanții sunt la fel de nepregătiți ca în urmă cu o lună, atunci când s-au certat și au închis școlile.

Demersurile ferme făcute de ministrul Câmpeanu către ministerul Sănătăți se lovesc și acum de aceeași poziție rigidă și inexplicabilă a noului ministru al Sănătății, numit de USR – clonă a ministrului Voiculescu, demis pentru incompetență și prostie.

Concluzia este că nici acum nu știm cum se vor face în continuare testele în școli și nici cum se va proceda în momentul în care vor apărea cazuri de infectare în rândul elevilor, ceea ce creează în continuare confuzie, haos si impredictibilitate.

Adică, din păcate, exact cuvintele cheie care definesc, de la un capăt la altul guvernarea acestor incompetenți!”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *