News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mii de păsări au ars într-o locuință din Frumușeni Mii de păsări au ars într-o locuință din Frumușeni
Please follow and like us:
Pin Share

În această noapte, in jurul orei 03:47, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad a fost alertat, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, de producerea unui incendiu, izbucnit la o casă particulară din localitatea Frumușeni.

La ora 03:51 am fost informați de șeful SVSU din localitate , care se afla la fata locului că incendiul se manifesta generalizat, si la hala (crescatoria) de pui pe care o deținea proprietarul imobilului cât și la nivelul acoperișului locuinței. Până la primirea apelului prin 112, SVSU Frumușeni a acționat cu 5 voluntari.

De îndată, la locul intervenției au fost alocate forțe si mijloace ale Detașamentului de Pompieri Arad, care s-au deplasat la fata locului cu 2 Autospeciale de lucru cu apă și spumă, 1 echipaj SMURD, cu un total de 9 subofițeri.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că flăcările se manifestau violent, la hala de lângă imobil cât si la acoperișul casei.

Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru înlăturarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ o ora si jumătate.

Au ars acoperișul casei, in proporție de 30% si au pierit 6000 pui de prepeliță, 900 pui de găină si 100 pui de rată
Suprafața totala afectată: aproximativ 600mp.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind “scurtcircuit electric”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *