News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Milos Home Decor deschide primul magazin fizic, în Arad Milos Home Decor deschide primul magazin fizic, în Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Brandul Milos Home Decor inaugurează în Arad, pe strada Mețianu, nr. 12, primul său magazin fizic de vopseluri profesionale pentru mobilier, produse decorative și pensule. Este locul ideal pentru iubitorii de proiecte DIY (Do It Yourself) și bricolaj care își doresc să transforme procesul de recondiționare a pieselor de mobilier într-unul creativ și ușor.

Milos Home Decor, o mică afacere de familie, pornită din pasiune, și-a început activitatea online la începutul acestui an. Este singurul importator din România pentru brand-uri de vopseluri, pensule și produse auxiliare cunoscute și apreciate peste hotare, precum: Fusion, Autentico, Old Red Barn, Redesign și, în curând, Dixie Belle.

Într-o lume guvernată de consumerism, sustenabilitatea este valoarea de la care a pornit conceptul Milos: „Produsele pe care le oferim au un impact minim asupra mediului înconjurător și pot transforma o piesă veche de mobilier într-un obiect personalizat în funcție de viziunea creativă pe care o avem. Recondiționarea poate fi un proces distractiv și simplu dacă sunt folosite produse de calitate. Vrem să fim un exemplu și să arătăm ca nu trebuie să investești sume mari de bani în reamenajarea casei tale, că poți mereu să transformi într-un mod unic obiectele vechi, fără să faci rău planetei”, a declarat Daniela Miloș, owner-ul magazinului.

Magazinul, poziționat pe o stradă liniștită în apropiere de centrul orașului Arad, este decorat, în totalitate, cu piese de mobilier recondiționate cu ajutorul vopselurilor comercializate, un mod inedit prin care clienții pot vedea calitatea și culorile produselor. În cadrul magazinului Milos Home Decor vor fi organizate periodic workshop-uri creative prin care clienții pot învăța să vopsească o piesă de mobilier și să realizeze propriile decorațiuni.

          „Dacă m-ai fi întrebat acum un an, nu m-aș fi gândit niciodată că vom fi primii distribuitori ai brand-urilor Fusion, Autentico, Old Red Barn și Redesign, produse pe care le apreciem și folosim în toate proiectele noastre. Chiar dacă este un proces lent, pentru că toate produsele sunt aduse de peste hotare, românii încep să le cunoască și să le iubească. Motivația pe care o avem este feedback-ul pe care-l primim zilnic de la clienții noștri, care au fost întotdeauna mulțumiți de calitatea produsele pe care le comercializăm. Suntem nerăbdători și încântați că am deschis primul nostru magazin fizic și sperăm ca publicul să aibă același entuziasm ca și noi”, a adăugat Daniela Miloș.

Așadar, toți cei care sunt pasionați de bricolaj și nu numai sunt așteptați în noul magazin fizic din Arad, pe Str. Mețianu, nr. 12, apt. 1, dar și pe site-ul www.milosfamily.com, unde se pot bucura de produse de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *