News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Conferinta de presa de azi a avut ca teme importante, expuse de presedintele Mircea Purcaru, minciunile PDL si problemele grave cu care se confrunta emblema orasului, UTA.

Astfel conform ultimului sondaj politic, 65% dintre români vor demiterea lui Traian Băsescu, iar PDL a căzut în sondaje, ajungând la 12%. Acesta este palma pe care PDL o ia de la români pentru măsurile anticriză luate, măsuri care arată tot mai clar că obiectivul Guvernului Boc este de a duce economia României la pământ şi nu de ai ajuta pe oameni să „trăiască bine”. E clar că românii şi-au dat seama de interesele PDL şi de cele ale lui Traian Băsescu. De accea puterea este acum în cădere liberă în sondaje şi nu mai poate fi resuscitată. Românii s-au convins că acest Guvern NU este în slujba cetăţenilor şi face doar risipă de bani, împărţind finanţele statului doar acolo unde au un interes direct.

Una din cele mai de succes echipe de fotbal din România , devenind o legendă a fotbalului românesc, a dat naştere la rândul ei la nume de legendă. UTA înseamnă istorie, înseamnă glorie, înseamnă tradiţie, înseamnă spiritul a numeroase generaţii de arădeni. UTA este şi va rămâne în sufletele arădenilor şi nu numai a lor o “ marcă înregistrată”, este un simbol ce nu poate fi ataşat decât numelui Arad.

Din păcate UTA traversează o perioadă foarte grea fiind în pericol de desfinţare. „Cerem autorităţilor locale Primariei în primul rândUTA fiind cel mai cunoscut simbol din Aradsă se implice cât mai urgent în salvarea clubului. Autorităţile locale, primarul toţi cei care conduc oraşul Arad sunt efemeri, UTA este şi trebuie să rămână eternă, nemuritoare! Hai UTA.” a precizat Mircea Purcaru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *