News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Finanţelor Publice şi alte instituţii cu responsabilităţi în combaterea sustragerii de la obligaţiile fiscale vor definitiva, până la data de 19 ianuarie a.c., un plan de măsuri şi acţiuni pentru intensificarea luptei împotriva evaziunii fiscale.

Planul de măsuri va fi elaborat de un grup de lucru din care vor face parte reprezentanţi ai celor două ministere, ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Autorităţii Naţionale a Vămilor, Gărzii Financiare. La nivelul M.A.I., grupul de lucru va fi coordonat de conducerea Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică.

Decizia a fost luată astăzi, 10 ianuarie a.c., la sediul M.A.I., în cadrul unei şedinţe inter-instituţionale conduse de ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, şi cel al Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu. La şedinţă au participat, de asemenea, şefii structurilor M.A.I. cu responsabilităţi în combaterea evaziunii fiscale, preşedintele A.N.A.F., Sorin Blejnar, comisarul general al Gărzii Financiare, Arpad Csaba Ladanyi, şi vicepreşedintele Autorităţii Naţionale a Vămilor, Viorel Comăniţă.

Întâlnirea de astăzi a avut loc în urma solicitării formulate de primul ministru Emil Boc, în data de 6 ianuarie a.c., în cadrul şedinţei Comitetului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *