News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

            Ministru Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, s-a întâlnit ieri cu conducerea USL Arad. Ministrul a transmis faptul că are mare încredere în noua conducere a Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Mircea Duşa a accentuat faptul că Poliţia este o instituţie depolitizată şi că a cerut în mod expres poliţiştilor să nu răspundă comenzilor politice.

            Liderii USL Arad au discutat cu ministru Duşa pe marginea problemelor cu care se confruntă administraţiile locale şi pe marginea priorităţilor de dezvoltare ale judeţului Arad. Mircea Duşa a preluat aceste probleme, precizând că Guvernul USL va prioritiza corect investiţiile publice, în raport cu cetăţenii nu cu culoarea politică a administraţiilor locale. Una dintre problemele abordate a fost posibilitatea ca administraţiile locale să poată debloca angajările, cu condiţia să se încadreze în anumite limite ale cheltuielilor de personal.

            „Vizita ministrului Mircea Duşa este foarte importantă pentru Arad. Doresc succes noii conduceri judeţene a Poliţiei, instalată de domnul ministru, sunt toate premisele să ofere un climat de siguranţă arădenilor. Discuţiile de la sediul PSD au fost utile, colegii noştri au avut ocazia să intre în dialog cu domnul ministru şi să îl informeze cu privire la problemele cu care se confruntă. În urma dialogului, sunt convins că o mare parte din aceste probleme se va rezolva” a spus Dorel Căprar, co-preşedintele USL Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *